För äldre

Varmt välkommen till caféer, luncher och andra träffar för seniorer i Luleå domkyrkoförsamling.

Musikcafé i Örnäsgården

Musikcafé en gång i månaden under terminerna. Tid och plats: Onsdag eftermiddagar kl. 13.00-15.00, i stora salen i Örnäsgården, i Örnäsets centrum.
Vi bjuder på kaffe med dopp.

Programmet för musikcaféerna våren 2019:

30 januari –Bara Taube – inte så bara”, med Niklas Fredriksson, dragspel och Börje Ekström, sång.

6 februari – ”Evangelium i ord och ton” med Henry Schwartz.

6 mars – program meddelas senare.

3 april – ”Vårtoner”, med Ewa Grahn-Rosell, sång, Monika Jonasson, cello, och Lena Stenlund, piano.

29 maj – ”Älskade vår- och sommarsånger”, med Ceciliakören.

Kontakt: Anette Brännström, församlingsvärdinna, tel. 0920-26 49 08.
Arrangeras i samarbete med Sensus.

Tisdagsluncher på Örnen

Varmt välkommen till tisdagsluncherna på Café Glimten på Örnens vård- och omsorgsboende, Trädgårdsgatan 23 i Luleå! Lunchservering, andakt och program av olika slag varje tisdag kl. 11 under terminerna. Lunchpris 60 kr. Från 29 januari till 16 april 2019.

Information: Diakon Karin Sandlund-Naréus, 0920-26 48 40.

Här hittar du programmet för tisdagsluncherna.

Medarrangör: Sensus.

Här kan du läsa om veckans gudstjänster i Luleå domkyrkoförsamlings kyrkor.