För äldre

Varmt välkommen till caféer, luncher och andra träffar för seniorer i Luleå domkyrkoförsamling.

Musikcafé i Örnäsgården

En onsdag i månaden har vi Musikcafé i Örnäsgården kl. 13-15. Vi bjuder på kaffe med dopp. Varmt välkommen!

Program hösten 2019

18/9 Visor om hösten. Duo Nostalgi med Börje Ekström, sång och Niklas Fredriksson dragspel. Höstvisor med bland annat Tauro och Dan Andersson.

16/10 Vackert, vanligt, virrigt med Bo Selinder, sång.

20/11 Over the rainbow - musik från film och musikal med Eva Plumppu, sång.

4/12 Julsånger för alla med Marina Svensson, piano.

Kontakt: Malin Grönlund, 0920-26 49 39.

Arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund

Tisdagsluncher på Örnen

Varmt välkommen till tisdagsluncherna på Café Glimten på Örnens vård- och omsorgsboende, Trädgårdsgatan 23 i Luleå! Lunchservering, andakt och program av olika slag varje tisdag kl. 11 under terminerna. Lunchpris 60 kr. Från från 24 september till 26 november 2019.

Information: Diakon Karin Sandlund-Naréus, 0920-26 48 40.

Här hittar du programmet för tisdagsluncherna.

Medarrangör: Sensus.

Här kan du läsa om veckans gudstjänster i Luleå domkyrkoförsamlings kyrkor.