Drop in-vigsel 12 juli

Lite enklare, lika stort. Bekräfta kärleken till varandra genom att gifta er i Luleå domkyrka under årets Hamnfestival. Ni tar med varandra, ID, 1-2 ringar och hindersprövning – Luleå domkyrkoförsamling ordnar resten.

När & var?

Fredag 12 juli kl. 13-18 i Luleå domkyrka.

Vad behöver vi tänka på?

Ni tar med:

• Varandra
  • Hindersprövning (beställ i god tid, läs hur ni gör på skatteverket.se)
  • ID-handlingar
  • 1-2 ringar

Kom doftfria, av hänsyn till människor som är allergiska.

Församlingen ordnar:

• Präst
  • Musik i kyrkan: psalmer, orgelmusik och solosång om ni vill.
  • Bröllopsvittnen
  • Alkoholfritt bubbel

Det är helt kostnadsfritt. Minst en av er behöver vara eller bli medlem i Svenska kyrkan.
Bli medlem här

Hur går det till?

1. Ni kommer till kyrkan när det passar er. Då får ni träffa en präst och ha ett kort vigselsamtal där ni bland annat planerar vigseln.
  2. Ni vigs till äkta makar.
  3. Efter vigseln bjuder församlingen på alkoholfritt bubbel i kyrkan.

Bröllopsgäster är varmt välkomna, men det går precis lika bra att komma själva eller med den närmaste familjen. Självklart gäller vigslarna både sam- och särkönade par.

Lite enklare – lika stort.

Vi som tjänstgör under vigseln är Charlott Rehman och Yvonne Nordqvist, präster, Ida Bo-Sturesdotter Eriksson, musiker, Jan Hellström, Margareta Hjälte och Mona Eriksson.

Frågor?

Yvonne Nordqvist