Diakoni i Örnäset

Här kan du sitta ned i lugn och ro och samtala om allt mellan himmel och jord. Det finns även möjlighet till dusch, matigare fika och rena kläder. Du kan även få stöd och hjälp att kontakta andra samhällsaktörer. En gång i månaden under terminerna är det musikcafé.

OBS. Diakoni i Örnäset gör ett sommaruppehåll, men öppnar igen den 10 september 2019. Sista musikcaféet för terminen är den 29 maj kl. 13-15.

Diakoni i Örnäset (som tidigare kallades Diakonala mötesplatsen) finns i Örnäsgården, ingången närmast Örnäsets kyrka.

Ordinarie öppettider under vårterminen 2019 fram till den 24 maj (Därefter sommaruppehåll till den 10 september):

Tisdagar, torsdagar och fredagar kl. 9.30-11.30. Onsdagar kl. 13-15.

Telefon: 0920-26 49 08.

Tips:

Ett par gånger per månad serveras en enkel lunch i Örnäsgården efter gudstjänsten i Örnäsets kyrka. Lunchpris: 50 kronor för vuxna. För ungdomar i åk. 9 och gymnasiet kostar lunchen 25 kronor, medan yngre barn äter gratis. Håll utkik i kalendern.

Anette Brännström

Luleå domkyrkoförsamling