Diakoni i Örnäset

Här kan du sitta ned i lugn och ro och samtala om allt mellan himmel och jord. Det finns även möjlighet till dusch, matigare fika och rena kläder. Du kan även få stöd och hjälp att kontakta andra samhällsaktörer. En gång i månaden under terminerna är det musikcafé.

Mötesplatsen stängd torsdag 14/2 och fredag 15/2

Välkommen till Diakoni i centrum på Nygatan 12. Öppet Måndagar, torsdagar och fredagar kl. 8.30 till 11. Tisdagar kl. 8.15-10 och kl. 13-15. Onsdagar kl. 13-15.

Diakoni i Örnäset (som tidigare kallades Diakonala mötesplatsen) finns i Örnäsgården, ingången närmast Örnäsets kyrka.

Ordinarie öppettider vårterminen 2019:

Tisdagar, torsdagar och fredagar kl. 9.30-11.30. Onsdagar kl. 13-15.

Telefon: 0920-26 49 08.

Tips:

Ett par gånger per månad serveras en enkel lunch i Örnäsgården efter gudstjänsten i Örnäsets kyrka. Lunchpris: 50 kronor för vuxna. För ungdomar i åk. 9 och gymnasiet kostar lunchen 25 kronor, medan yngre barn äter gratis. Håll utkik i kalendern.

Anette Brännström

Luleå domkyrkoförsamling