Tillsammansgrupp

Luleå kommun och Svenska kyrkan erbjuder stödgruppen Tillsammans för barn, ungdomar och deras föräldrar där det finns beroendeproblem och/ eller psykisk ohälsa.

Tillsammansgrupp för barn, ungdomar och deras föräldrar

I gruppen stärker du din självkänsla och får lära känna människor som lyssnar på dig. Det kan kännas bra att träffa andra som har varit med om något liknande och att veta att man inte är ensam.

barn-, ungdoms- och föräldragrupp

Gruppen är uppdelad i en barn-, ungdoms-, och föräldragrupp. Föräldragruppen är för dig som har barn/ungdom som deltar i grupp. Ledarna har tystnadsplikt och det som sägs inom gruppen stannar där.

start vecka 40

Tillsammansgrupperna startar under vecka 40, 2021. Gruppen träffas en gång per vecka, åtta gånger, efter skoltid. Det är gratis att vara med i gruppen. Vi bjuder på fika vid träffarna.

Vill du vara med i gruppen eller känner du någon som kan vara intresserad?
Anmäl dig via formulär på sidan Tillsammansgrupper (länk till Luleå kommuns webbplats) eller ring 0920-45 55 61. Du kan också kontakta Svenska kyrkans ledare nedan.

Inger Asplund

Nederluleå församling