Stödgrupper för barn och ungdomar

Är du en av fem? Vart femte barn i Sverige lever i familjer där någon av föräldrarna har alkohol- eller drogberoende. Känner du igen dig? I så fall kan det kännas bra att träffa andra som har varit med om något liknande.

Tillsammans är stödgrupper för barn, ungdomar och föräldrar i familjer med beroendeproblem och/eller psykisk ohälsa.

Tillsammansgrupperna startar vecka 40 hösten 2020 och pågår fram till vecka 48.
För anmälan och information gå in på www.lulea.se/tillsammans

Luleå kommun och Svenska kyrkan i Luleå (Nederluleå församling och Luleå domkyrkoförsamling) erbjuder Tillsammansgrupper för barn och ungdomar som lever i familjer där det finns eller där det har funnits missbruk.

Gruppen träffas en gång per vecka efter skoltid. Det är gratis att vara med. Ledarna har tystnadsplikt och det som sägs inom gruppen stannar där.

Det finns en barngrupp (8-12 år) och en ungdomsgrupp (13-19 år). Det finns även en grupp för föräldrar vars barn eller ungdom deltar i en grupp.

Kontakt:
Inger Asplund, 0920-27 70 34
E-post till Inger Asplund

Ulrika Enström, 0920-27 70 83
E-post till Ulrika Enström

Här kan du läsa mer och anmäla intresse för att delta i en Tillsammansgrupp.
Stödgrupper för barn och ungdomar