Idrott, media, musik, skapande.
Foto: Racorn/Mostphotos, Magnus Aronson och Alex Giacomini/IKON

Sommarkonfirmation 2021/2022

Du kan välja mellan fyra olika spår.

Vill du ha ett konfirmationsalternativ med få träffar under året och fokus på sommarläger? Då ska du söka till Sommarkonfa där du kan välja spår efter intresse, uppleva gemenskap samt lära dig grunderna i kristen tro.
Välj något av dessa fyra spår: Idrott, musik, media eller skapande. Du kommer att få vara med och påverka innehållet i det spår du väljer.
I det här alternativet finns, utöver talad svenska, även möjlighet att kommunicera med teckenspråk eller med tecken som stöd.

Sista anmälningsdag: Måndag 27 september 2021. Anmäl dig här. Glöm inte att ange vilket spår du väljer.

Startdatum: Söndag 24 oktober 2021 kl. 10.00 i Örnäsgården.

Träffar: Under våren har vi en söndagsträff samt en övernattningshelg. Datum meddelas senare.
Du kommer också att få gå på gudstjänster på egen hand.

Läger: Måndag 13 juni-torsdag 23 juni 2022 (ledigt lördag-söndag) på Sundet i Gäddvik.

Konfirmationsdatum: Söndag 26 juni 2022, kl. 11.00 i Örnäsets kyrka.

Begränsat antal platser: Max 40 platser. Platserna fördelas genom lottning efter att anmälningstiden gått ut. OBS! Ungdomar boende i Luleå domkyrkoförsamling ges förtur i lottningen.

Kostnad: Ingen kostnad.

Kontaktperson: Karin Belinki Jonsson, e-post till Karin

Arrangör: Konfirmationen genomförs av Luleå domkyrkoförsamling.

Konfirmationstid: 24 oktober 2021-26 juni 2022.

Karin Belinki Jonsson

Luleå domkyrkoförsamling