Foto: Illustration: Marita Mörtzell

Sång i parken lördag 1 juni

NU är det dags för årets stora allsångsevenemang Sång i parken 2024. Kom och sjung med i härliga allsångsfavoriter och njut av årets körer och solister. Med evenemanget samlar vi in medel till Rädda Barnens hjälpinsatser för de krigsdrabbade barnen i Gaza. Varmt välkommen till stadsparken lördag 1 juni 2024 kl. 13-14.30. Fri entré. Ballonger och godisregn till barnen! :)

• Allsångsledare Fredrik Lundberg & Susanna Lindmark
  • Kören LAVA
  • Ungdomskören ”We are Family” under ledning av Lennart Johansson
  • Barnens sommarkör med Jonas Wassermann
  • Sangvirkelaget från Narvik under ledning av Jurgita Juozuiniene
  • Fantastiska husbandet under ledning av Magnus Wiklund:  Mikael Andersson, trombon, Magnus Bäckström, gitarr, Johan Englund, trummor, Niklas Häggbom, trumpet, Hans Johansson, piano, Magnus Wiklund, bas, Niklas Thorneus, dragspel och Gunnar Ullberg, saxofon

Fikaförsäljning och insamling till Rädda Barnens hjälpinsatser för de krigsdrabbade barnen i Gaza.

Välkommen!

Arrangeras av: Kören LAVA, Körcentrum Nord och kyrkorna i Luleå:
 Andreaskyrkan
 EFS
 Elimkyrkan
 Pingstförsamlingen
 Missionskyrkan
 Svenska kyrkan

Ljud och ljus: Svanerud & Co

Kontakt: Anne Simonsson, se kontaktuppgifter nedan.