För dig som valde att inte konfirmeras i åttan eller som hoppade av, men ångrat dig.

Du som är mellan 15 och 17 år. Anmäl dig senast 27 september.

Tänker du att du i allafall skulle ha provat?
Ångrar du att du inte tackade ja tidigare?

Här får du en ny chans!

Speedkonfa är precis som du tror. Snabb.
Men ändå lika ”på riktigt” och lika stort som en vanlig konfa. Bara lite snabbare.

Under några intensiva höstveckor får du lära känna nya vänner och dig själv, prata om viktiga saker som livet och döden, kärlek och relationer, tro och tvivel, Gud och Jesus, ondska och godhet och hopp. Vi kommer också att sjunga en hel del, så om du spelar något instrument får du gärna ta med dig det.

Konfan startar den 1 oktober och avslutas med konfirmation i Nederluleå kyrka den 17 november.

Under den här tiden träffas vi tre gånger och hinner dessutom åka på en intensiv lägerresa till Stockholm under höstlovet. Vi åker tåg  och bor på en mysig lägergård.

Varje gång vi träffas bjuder vi på fika, frukt eller mat.
Alla träffar - även lägret - är gratis för dig. Det kostar inget, men det är bra att ta med lite fickpengar. Har du inte möjlighet att göra det så löser vi även det.

Träff 1:  tisdag 1 oktober, i Petrigården, Kyrkbyn på Församlingsvägen 12.
Information för dig och dina föräldrar (mellan kl. 18-18.30) och därefter blir det "lärakännakväll" för er konfirmander, (till kl. 20.30).

Träff 2: onsdag 16 oktober i i Petrigården, Kyrkbyn kl. 18.30-21.
Vi börjar med vardagsmässa i kyrkan.

Läger: 25-30 oktober Vi åker vi på en intensiv lägerresa till Stockholm
under höstlovet. Vi kommer bland annat att besöka Fryshuset och Forum för levande historia och hinna med en del annat. Vi åker tåg och bor på en mysig lägergård.

Träff 3: söndag 10 november i Petrigården, Kyrkbyn kl. 11-16.
Vi börjar med gudstjänst i kyrkan.

Konfirmation: söndag 17 november i Nederluleå kyrka kl. 11.
Ni konfirmander samlas lite innan för fotografering och planering (ca kl. 9.30).

Anmäl dig senast den 27 september här:
Inger Asplund, 0920-27 70 34, e-posta anmälan till Inger

Vill du veta mer?
Har du frågor eller funderingar kan du messa, ringa och prata med
Inger Asplund, 0920-27 70 34, e-post till Inger
Jonas Wassermann, 0920-27 70 68, e-post till Jonas
Christina Purnell, 0920-27 70 88, e-post till Christina

Det är aldrig för sent att konfirmeras! Och det kostar ingenting.

Speedkonfan arrangeras av Svenska kyrkan i Luleå