Keskusteleva kirjoitusryhmä / Samtalande skrivargrupp

Mahdollisuus käydä läpi oman elämämme vaiheita ja tapahtumia.

Keskusteleva kirjoitusryhmä kokoontuu parillisilla viikoilla maanantaisin 30/9 – 25/11 klo 15.15-16.30  Örnäsgårdenilla huoneessa Mötesplatsen.

Kirjoittaminen on hyvä tapa käydä läpi oman elämän vaiheita ja tapahtumia. Tunteet saavat tilaa ja kirjoittaminen voi avata uusia näkökulmia sekä menneeseen että tähän päivään. Kirjoittaminen voi auttaa asioita loksahtamaan kohdalleen mielessä ja sydämessä.

Kirjoitamme aiheista, joista sovimme yhdessä keskusteluryhmässä seuraavaa kertaa varten. Itse kirjoittaminen tapahtuu kotona kokoontumiskertojen välillä. Kirjoitamme kukin omassa rauhassa ja kun kokoonnumme on jokaisella mahdollisuus ottaa esille kirjoittamisen aikana nousseita ajatuksia. Ryhmäkokoontumiset ovat siis jakamista varten.

Kukaan ei näe tai lue toistensa kirjoituksia ja ryhmässä jakaminen on täysin vapaaehtoista. Jokainen päättää itse mitä ja kuinka paljon haluaa muille kertoa ja on tarkoitus, että se mistä ryhmässä keskustellaan pysyy ryhmän sisällä.

Voit kirjoittaa käsin tai koneella, suomeksi tai ruotsiksi, pitää tallessa vain itseäsi varten tai antaa ehkä lasten tai lastenlasten luettavaksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Hilkka 0920-26 49 34, hilkka.eriksson@svenskakyrkan.se