Keskusteleva kirjoitusryhmä

Muistojen tallentamiseksi ja muistin virkistämiseksi.

Keskusteleva kirjoitusryhmä kokoontuu parillisilla viikoilla maanantaisin 4/2 – 29/4 klo 15-16 Örnäsgårdenilla huoneessa Lekrummet.

Kirjoitamme aiheista, joista sovimme yhdessä Keskusteluryhmässä seuraavaa kertaa varten. Kirjoitustyön teemme kotona ja ryhmässä keskustelemme siitä, mitä aihe on itse kunkin mieleen tuonut. Tärkeintä on kirjoittaminen, että kukin kotonaan on miettinyt aihetta omassa rauhassaan ja voi sitä kirjoittamisen avulla miettiä ja käsitellä. Oikean sanan tai ilmaisun miettiminen on hyvää aivojumppaa ja se on tärkeä osa tämän kirjoitusryhmän toimintaa.

Kukaan ei näe tai lue toistensa kirjoituksia. Ei ole väliä jos pilkut ovat väärässä paikassa tai sanoista puuttuu kirjaimia, tärkeintä on, että itse tiedät mitä kirjoittamisella tarkoitat. Ryhmän jäsenistä ei ole tarkoitus kehittää oikeinkirjoituksen taitajia tai kirjailijoita.

Voit kirjoittaa käsin tai koneella, pitää tallessa vain itseäsi varten tai antaa ehkä lasten tai lastenlasten luettavaksi.

Jokainen päättää itse mitä ja kuinka paljon haluaa muille kertoa ja on tarkoitus, että se mistä ryhmässä keskustellaan pysyy ryhmän sisällä.

Lisätietoja: Hilkka 0920-26 49 34, hilkka.eriksson@svenskakyrkan.se