Foto: Fairtrade Sverige

Har du fått din välkomstcheck?

Alla nyinflyttade i Nederluleå församling får en välkomstcheck på 50 kr. Den kan du använda till att handla Fairtrade-märkta varor i våra kyrkor och församlingshem.

Alla nyinflyttade hushåll i Nederluleå församling får ett brev hemskickat med välkomsthälsningar från olika aktörer i Luleå. Bland dem finns en hälsning från Svenska kyrkan. Där får du en välkomstcheck på 50 kr som du kan använda när du handlar Fairtrade-produkter hos oss (max en kupong per person).

Vår välkomstcheck finns även digitalt i appen Mobilkupongen. Du kan läsa mer om hur du laddar ner appen i ditt välkomstbrev eller på Mobilkupongen

När du väljer Fairtrade-produkter skapar du förutsättningar för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom att förbättra sina levnadsvillkor. Fairtrade-sortimentet innefattar bland annat choklad, kaffe, leksaker, inredning, kryddor och smycken.

Har du inte fått din välkomstcheck? Det kan hända att den inte har hunnit komma än. Kom annars förbi någon av kyrkorna i Nederluleå församling (Bergnäskyrkan, Nederluleå kyrka, Porsökyrkan, Stadsökyrkan eller Sörbyakyrkan) så hjälper vi dig.