Fjällvandrare
Foto: Gustaf Hellsing/IKON

Fjällkonfirmation 2021/2022

Det här alternativet passar dig som gillar att vara ute i naturen, tycker om att röra på dig eller bara är nyfiken på hur det är att fjällvandra. Ingen förkunskap behövs men vi vandrar 4-5 timmar om dagen i fjällterräng inklusive pauser. Vi åker på ett vinterläger till en skidanläggning och på ett sommarläger där vi fjällvandrar tillsammans. Saknar du något, till exempel kläder eller utrustning? Säg till så ordnar vi det som behövs.

Sista anmälningsdag: Måndag 27 september 2021. Anmäl dig här.

Startdatum: Onsdag 24 november 2021, kl. 18.15-19.30 i Petrigården, Församlingsvägen 12, Gammelstad. Information för konfirmander och föräldrar.

Träffar: Under konfirmationstiden träffas vi ungefär en gång i månaden under januari-juni, oftast en onsdagkväll eller en söndag. Vi lämnar information om tid och plats och vilka datum vi ses vid första träffen onsdag 24 november.

Läger: Vinterlägret blir i mars/april 2022 med utförsåkning och/eller andra vinteraktiviteter. I augusti åker vi på sommarlägret och bor på en fjällgård. Därifrån gör vi dagsturer på 4-5 timmar per dag i fjällterräng. Plats och tid för vinter- och sommarlägren är ännu inte bokat. Mer information kommer på första träffen.

Konfirmationsdatum: Andra veckan på höstterminen, söndag 4 september kl. 11 i Nederluleå kyrka. Tårtkalas efteråt.

Begränsat antal platser: Nej

Kostnad: Ingen kostnad.

Kontaktperson: Sonja Lundberg, 0920-27 70 85,
e-post till Sonja

Arrangör: Konfirmationen genomförs av Nederluleå församling.

Konfirmationstid: 24 november 2021-4 september 2022.

Sonja Lundberg

Nederluleå församling