Vi söker en kantor, 100%

Ludvika församling har två kyrkor med tillhörande verksamhetslokaler och flera kapell. Församlingen har en stor bredd på verksamheten, bra ekonomi och ett aktivt kyrkoråd. Vi har ett omfattande musikliv där orglarna får samsas med en bred körverksamhet och många konserter. I församlingen finns god tillgång på instrument.

I tjänsten ingår de traditionella arbetsuppgifterna för en kantor, spel vid gudstjänster och förrättningar, medverkan vid musikandakter på de äldreboenden som finns i församlingen och leda kör. I församlingen finns totalt tre musikertjänster och i samråd med varandra är tjänsten till viss del flexibel.

Ludvika, som är tätorten i Ludvika kommun, är en modern industristad omgiven av sjöar och berg i Södra Dalarna. Ludvika är en expansiv kommun med framgångsrika företag, inte minst inom den högteknologiska branschen. Ludvika kan erbjuda närhet till naturen, rikt friluftsliv, goda kommunikationer och möjligheter till utmärkt boende. Bygden har ett rikt kulturliv, med bland annat kulturskola, orkesterkonserter, jazzklubb och Dan Andersson-sällskap.

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och att du delar Svenska kyrkans tro och värderingar. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Tillträde enligt överrenskommelse.

För mer information kontakta:
Kyrkoherde Gunnar Persson, 0240-66 90 52, 0702 57 90 60
Organist Linda Englund, 0240-66 90 35