Kyrkan samlar inte in pengar i Ludvika

Det har kommit till vår kännedom att personer utger sig för att komma från Svenska Kyrkan och samla in pengar.  Detta stämmer inte vi samlar inte in pengar på det sättet.

Hur kan jag veta om de kommer från kyrkan?
Du kan alltid kontakta pastorsexpeditionen på 0240-669020 för att höra om det är en insamling på gång.
Du kan också se på vår hemsida för att se under Insamlingar där vi skriver upp när vi samlar in pengar till olika projekt.

De som är ute och samlar in pengar har plomberade bössor och band som visar att de kommer från Svenska kyrkan.

Om jag har lämnat pengar till dessa personer vad skall jag göra då?
Vi uppmanar alla som har blivit lurade av dem att göra en polisanmälan.​