Bröllop i Änglarnas stad

Bröllop är kärlek, glädje och fest - välkommen att gifta er vid Svenska kyrkan Los Angeles. Här har vi samlat all information ni behöver inför ett bröllop i Änglarnas stad.

Att vigas eller ingå äktenskap är ett sätt att offentligt säga ja till varandra och ett liv tillsammans. Vigselakten i sig är en symbolhandling, där vi som par lovar att vi vill älska och satsa helhjärtat på varandra hela livet. Vi ber att kärleken alltid ska finnas mellan oss. Gud är kärleken och all kärlek har ytterst sitt ursprung i Gud.

Svenska kyrkan Los Angeles har vigselrätt enligt amerikansk lagstiftning. Det innebär att svenska medborgare kan ingå äktenskap enligt Svenska kyrkans ordning och amerikansk lag. Vigseln är juridiskt giltig överallt.

Bär varandras bördor, så uppfyller ni Kristi lag.

Galaterbrevet 6:2

Vi erbjuder också en ceremoni för er som vill förnya era vigsellöften.

Här nedan har vi samlat all information ni behöver för att planera er stora dag. Välkommen att höra av er!