KRÄFTSKIVAN är SLUTSÅLD

Biljetterna är slut- tack till alla er som visat intresse!

Den 28 september bjuder vi in till årets kräfskiva, till förmån för Svenska Kyrkan i LA!

Det blir ett härligt party i prästgården i San Pedro kl 17, där ni bjuds på en supergod meny: Kräftor, Parmaskinka med rostad paprika, Västerbottenpaj, Mozzarella- och pestofylld kyckling, Sallad med svamp, Kall örtsås, Potatissallad med gröna bönor, Majskolvar med parmesan, Gräddig citronpannacotta. Ett glas öl eller vin ingår, därefter finns ytterligare till försäljning.