Söndagsskola

Varje gudstjänstsöndag är alla barn välkomna till söndagsskola. Vi träffas under gudstjänsten och med Barnens bibel som utgångspunkt, lär vi oss om bibelns berättelser på ett lekfullt sätt.

Varje gudstjänstsöndag har vi också söndagsskola för alla barn. När gudstjänsten börjar får alla barn som vill hjälpa till att bära fram ljus och göra i ordning i kyrkan. Vi sjunger inledningspsalmen tillsammans och därefter går barnen iväg tillsammans med Viveca för en egen stund.

Med Barnens bibel som utgångspunkt tar vi oss an  dagens tema och texter. Vi målar, pysslar, ställer frågor och funderar och barnen får levandegöra bibelns berättelser på ett lekfullt sätt, utifrån deras perspektiv.

Lagom till nattvarden samlas vi åter i kyrkan och alla barn som vill får delta i nattvarden eller få en välsignelse.

Kontakta Viveca Bratt om du har frågor, du når henne på (310) 292-7079, eller losangeles@svenskakyrkan.se