Pysselgruppen

Pysselgruppen består av ett femtontal kvinnor som träffas, tillverkar fina hantverksprodukter, och har trevligt tillsammans. Välkommen du också!

Kyrkans pysselgrupp består egentligen av två grupper. En grupp håller till i San Fernando Valley, den andra på den södra sidan (ung. Culver City, Mar Vista och Westchester, eller allt utom SF Valley).

Tid och plats varierar, ibland sker träffarna på dagtid, ibland på kvällar. Med jämna mellanrum träffas båda grupperna tillsammans och det brukar ske på lördagar.

Pysselgruppen tillverkar hantverksprodukter som säljs på kyrkans julbasar. Tomtar i olika storlekar, julgransprydnarer, julgransmattor och mycket annat - nya fina saker dyker upp varje år. All förtjänst från försäljningen går till kyrkans verksamhet.

Kontaktperson för den södra sidan är Lillemor Strömberg, telefon 310-398-2469 och epost, trollmor_lillemor@yahoo.com

Kontaktperson för Valleygruppen är Sonja Andonian och hon nås på telefon
323-650-1220.

Pysselgruppen består av ett femtontal kvinnor som träffas, tillverkar fina hantverksprodukter, och har trevligt tillsammans. Hör av dig till Lillemor eller Sonja och varmt välkommen du också!