Kyrkokören

Kören under ledning av Mikael Sandgren välkomnar alltid nya medlemmar.

Tycker du om att sjunga? Då är du varmt välkommen till kyrkokören. Inga förkunskaper behövs, vi är alla glada amatörer (och ett och annat proffs) som älskar att sjunga och har roligt tillsammans. Vi har också en suveränt duktig körledare som ser till att alla stämmor håller sig till rätt ton!

Kören medverkar både vid gudstjänster i sjömanskyrkan i San Pedro, samt i Angelica Lutheran Church i downtown Los Angeles.

Kontakta körledare Mikael Sandgren för mer information mail@mikaelsandgren.com

Nedan en inspelning från Norska sjömanskyrkan i San pedro. "We are not alone," komponerad av J.W. Pepper. Solist är Lola Gayle. Filmade gjorde Milo Sandgren.