Bli volontär

Varje insats från dig betyder mycket för kyrkan, när vi är många som hjälps åt blir det både lättare och roligare.

OBS! Vi har inte möjlighet att ta emot praktikanter från Sverige. informationen nedan gäller för personer bosatta i Los Angeles-området som vill engagera sig i kyrkans verksamhet.

Svenska kyrkan i Los Angeles har en liten personalstyrka och många aktiviteter som vi vill genomföra. Utan alla våra fantastiska volontärer skulle vi få svårt att driva vår verksamhet.

En liten insats från dig betyder mycket för kyrkan och när vi är många som hjälps åt blir det både roligare och lättare. Vi tror och vet att vi är en församling med många personliga resurser.

Vi som arbetar här i kyrkan behöver hjälp på många olika sätt. Bakning, matlagning, utskick, textläsning och mycket annat. Kanske vet du inte riktigt vad du skulle vilja göra, bara att du vill hjälpa till. Toppen - då hjälper vi dig att hitta en uppgift!

Anmäl ditt intresse till oss genom att skicka en e-post till losangeles@svenskakyrkan.se eller ringa oss på telefon (310) 292-7080.

Om du gillar handarbete så är kyrkans pysselgrupper något för dig. Kontakta Lillemor Strömberg på trollmor_lillemor@yahoo.com, eller per telefon på 310-398-2469.

Kyrkokören leds av Mikael Sandgren och vill gärna ha fler sångare. Hör av dig till Mikael om du vill vara med. Han nås via epost mail@mikaelsandgren.com, eller per telefon på (310) 497-6270. Om kören kan du läsa mer här.

Stort tack för ditt engagemang, tillsammans bygger vi vår kyrka och vår församling!