Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Ett år som volontär i London

Nu har vi två nya volontärer hos oss. Elin Pihl och Rebecca Ferding ska under ett år baka många, många kanelbullar och delta i kyrkans olika verksamheter.

Svenska kyrkan London har varje år två ungdomsvolontärer som anländer till staden i början av januari och deltar i församlingens verksamheter, under ledning av husmor, under hela våren och hösten. Vid jul är det dags att sluta och åka hem - eller vidare ut i världen.

Mer om årets volontärer, Elin och Rebecca, kan du läsa HÄR.

Du som vill söka till att bli ungdomsvolontär år 2020 får hålla koll här på webben och på vår facebooksida. Vi lägger ut annons i februari-mars 2019.