Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London Webbplats

Ung i London

Vi ses onsdagar kl 19.30 i Svenska kyrkans lokaler på 6 Harcourt Street om inget annat anges, för att träffas, prata svenska, äta kanelbullar, utbyta livserfarenheter, knyta kontakter med andra i liknande livssituation, lyssna på något föredrag, se svensk film eller göra studiebesök och utflykter.

Ung i London riktar sig till dig som är mellan 18-27 år och som har lämnat Sverige för att jobba, vara au-pair eller studera i London. Varje gång serveras fika till självkostnadspris.

Varje onsdagskväll är också våra kyrka öppen för dig, en plats för stilla stund och eftertanke, bön eller ljuständning.

För frågor och information kontakta Simon Danielsson eller Kristina Andréasson.