Foto: carlstromphotography.com

Ung i London

onsdagar 19.30 - 21.00

Från och med onsdagen den 16 september 2020 så startar vi upp Ung i London igen!
Vi möblerar vårt café med säkert avstånd och det finns självklart fika att köpa.

Välkomna till oss på 6 Harcourt Street

-----

Vi ses onsdagar kl 19.30 i Svenska kyrkans lokaler på 6 Harcourt Street om inget annat anges, för att träffas, prata svenska, äta kanelbullar, utbyta livserfarenheter, knyta kontakter med andra i liknande livssituation, lyssna på något föredrag, se svensk film eller göra studiebesök och utflykter.

Ung i London riktar sig till dig som är mellan 18 och 27 år och som har lämnat Sverige för att jobba, vara au-pair eller studera i London. Varje gång serveras fika till självkostnadspris.

Kyrkorummet är naturligtvis också öppet för en stilla stund och eftertanke, bön eller ljuständning.

För frågor och information kontakta diakoniassistent Kerstin Garplid eller pedagog Magnus Berggren.

Gå med i Ung i London på facebook

Nedan följer information kring hur vi kommer att gå tillväga när vi har öppet. Denna information vill vi att ni läser igenom innan ni besöker kyrka eller café.