Ung i London

Vi ses onsdagar kl 19.30 i Svenska kyrkans lokaler på 6 Harcourt Street om inget annat anges, för att träffas, prata svenska, äta kanelbullar, utbyta livserfarenheter, knyta kontakter med andra i liknande livssituation, lyssna på något föredrag, se svensk film eller göra studiebesök och utflykter.

Ung i London riktar sig till dig som är mellan 18 och 27 år och som har lämnat Sverige för att jobba, vara au-pair eller studera i London. Varje gång serveras fika till självkostnadspris.

Klockan 19.00 på onsdagar har vi veckomässa i kyrkan - och naturligtvis också öppet för en stilla stund och eftertanke, bön eller ljuständning.

För frågor och information kontakta diakoniassistent Kerstin Garplid eller pedagog Magnus Berggren.