Torsdagsträffen

Torsdagsträffen är Svenska kyrkans föreläsningsprogram som sträcker sig över litteratur, formgivning, konst, historia, och samhälle. Vårt utbud baseras på de kontakter vi har - och du får gärna bidra med tips på intressanta personer att bjuda in.

Det här är Torsdagsträffen
Träffar för svenskar en gång i månaden. Vi inleder med mässa i kyrkan kl 12.00, därefter är det lunch och föredrag i Svenska salen..

Tvårätters lunch med vin serveras omkring kl 12.45. Föreläsningen börjar cirka kl 13.15.  Program och lunch kostar £15 och betalas på plats.

Anmäl dig senast tisdagen före på 020 7723 5681 eller e-post office@swedishchurch.com