Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London Webbplats

Kulturföredrag - TorsdagsTräffen

TorsdagsTräffen är Svenska kyrkans föreläsningsprogram som sträcker sig över litteratur, formgivning, konst, historia, och samhälle. Vårt utbud baseras på de kontakter vi har - och du får gärna bidra med tips på intressanta personer att bjuda in.

Torsdag 11 maj - "Nordic Scouse"
Sylvia Hikins & Mette Royden
The duo from Liverpool Nordic Church will play some live music, read some poetry and show a film with photographs from Iceland and Svalbard.

Torsdag 8 juni - utflykt till Eastbury Manor
Samling kl 11.15 på plats (man tar sig dit själv). Guidad tur kl 11.30
Adress: Eastbury Square, Barking, Essex, IG11 9SN
Kostnad: £5
Anmälan: senast 24/5 till Sarah Skansing eller 020 7723 5681

Nordic Scouse

Ingen gemensam picnic men det finns ett trevligt café på plats där man kan köpa fika innan eller efter guidningen.
För dig som vill veta mer: https://www.nationaltrust.org.uk/eastbury-manor-house

Det här är TorsdagsTräffen
Träffar för svenskar en gång i månaden. När vi är i Ulrika Eleonora kyrka inleder vi med veckomässa 11.30, därefter börjar föredraget klockan 12.

Tvårätters lunch med vin serveras omkring klockan 13.
Program och lunch kostar £15 och betalas på plats.

Anmäl dig senast tisdagen före på 020 7723 5681 eller e-post Sarah Skansing

TT-kommittén består av Annika Hughes, AnnMari McDougall, Eva Helena Monson, Åsa Höjer, Maria Halldén och Kerstin Ullström Harris.