Kulturföredrag - TorsdagsTräffen

TorsdagsTräffen är Svenska kyrkans föreläsningsprogram som sträcker sig över litteratur, formgivning, konst, historia, och samhälle. Vårt utbud baseras på de kontakter vi har - och du får gärna bidra med tips på intressanta personer att bjuda in.

Det här är TorsdagsTräffen
Träffar för svenskar en gång i månaden. När vi är i Ulrika Eleonora kyrka inleder vi med veckomässa 11.30, därefter börjar föredraget klockan 12.

Tvårätters lunch med vin serveras omkring klockan 13.
Program och lunch kostar £15 och betalas på plats.

Anmäl dig senast tisdagen före på 020 7723 5681 eller e-post office@swedishchurch.com

Om livets vägar – och villovägar

Smålänning, journalist, tvåbarnsmor, körsångare – och mycket annat. Föreläsaren vid första Torsdagsträffen 2019 var Mona Davidsson, kommunikatör i församlingen.

Ulrika Eleonora kyrka i London, arbetsplats för Mona Davidsson sedan augusti 2018. Bild: Anders Andersson

Hela föreläsningen finns att läsa här:

monasblandning.blogg.se