Tack för en härlig julmarknad!

Årets julmarknad ligger bakom oss och även denna gång fylldes kyrkan av tusentals besökare. Tack, alla ni som kom hit – och tack alla volontärer!

Under tre intensiva dagar besökte flera tusen personer Svenska kyrkans julmarknad. Många köpte mat, godis och pynt, satsade på en lott eller två, eller tog en fika. Andra nöjde sig med att strosa runt en stund, träffa vänner och känna en föraning av julen.
Julmarknaden är en väsentlig del av Londonkyrkans intäkter. Vi är helt beroende av donationer, gåvor och det som våra arrangemang kan ge för att kunna vara kyrka och möta de behov som finns.
Och utan alla volontärer vore julmarknaden inte möjlig att genomföra. Tack alla ni som jobbat på olika sätt för att göra detta möjligt! Ett varmt och innerligt tack till er alla – och en önskan om en riktigt god jul.
Här nedan finns bilder som skildrar årets julmarknad, från uppbyggnad till avslutning.