Volontär i London 2019

1 november – 20 december 2019

Nu söker vi dig som vill vara volontär i Svenska kyrkan i London under vår julmarknads- och luciatid.

Under november och december händer det mycket i Svenska kyrkan i London. Det bakas och ordnas inför julmarknaden, Lucia- och adventstiden planeras och julborden förbereds. Vi söker dig som vill spendera sju veckor i London och samtidigt jobba tillsammans med oss.

Du är van i köksmiljö, kan hålla högt tempo och tycker att det är roligt att möta människor. Din förankring i kyrkan är god, du är flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd att ta i.

I uppdraget ingår resa till och från London samt boende, £120/ vecka och ett Oyster card.

Tycker du att det låter spännande eller känner du någon som skulle passa för ett uppdrag som detta?

Skicka då din ansökan till oss med CV och personligt brev till office@swedishchurch.com senast den 31 augusti 2019