Foto: Magnus Berggren

Vikarierande komminister

Maria Thorsson kommer att tjänstgöra hos oss under hösten. Välkommen!

Hej!

Maria Thorsson heter jag och jag har mellanlandat i Storbritannien. Jag är mobil präst i USA men p g a stängda gränser så får USA vänta. Under tiden tjänstgör jag i Storbritannien och det är jag mycket glad över att kunna göra.

Vem är då jag? Jo, en 47-årig skåning från de allra sydligaste breddgraderna i Sverige. Jag är ofta på vift runt om i världen och arbetar som präst för Svenska kyrkan i utlandet, ibland är jag fältpastor för försvarsmakten, ibland mc-guide i Andalusien och när jag är i Sverige arbetar jag för en trafikskola som MC-lärare.

Ja, intressena är många och jag pratar gärna om allt mellan himmel och jord. De stora livsfrågorna, fotboll (MFF då såklart), motorcyklar, musik mm.

Min tjänst här kommer att innebära gudstjänster, dop, samtal, besök på andra orter än London (när detta är möjligt) och säkert en hel del annat. Jag nås på nummer 07887-751452 och man behöver inte alls ha något speciellt ärende för att ringa och prata lite om man vill.

Jag ser fram emot att möta er alla!

Maria Thorsson

Svenska Kyrkan i London

Vikarierande komminister/präst

Mer om Maria Thorsson

Under hösten 2020 har vi glädjen att få ha Maria hos oss som vikarierande komminister. Hennes tjänst kommer att innebära gudstjänster, dop, samtal, besök på andra orter än London (när detta är möjligt) och en hel del annat.