Foto: carlstromphotography.com

Verksamheter

Här listar vi de verksamheter vi har kunnat starta upp samt de som ännu får vänta

Nedan följer de verksamheter vi kunnat starta upp samt de som får vänta ännu ett tag. De verksamheter vi inte inkluderat än jobbar vi fortfarande med eventuella lösningar kring. Allt för att följa de lagar och rekommendationer som finns.

• Gudstjänster - söndagar 11.00
    Gudstjänst kommer att firas varje söndag. Till dessa krävs föranmälan då endast ett begränsat antal kan delta.

Kontakt: Katarina Bäckelin
    Bokning via office@swedishchurch.com

• Förrättningar (dop, vigslar & begravningar)
    Förrättningar är tillåtna med restriktioner. Kontakta oss gärna för bokning och mer information.

Kontakt: Katarina Bäckelin
    Bokning via office@swedishchurch.com

• Café
    Vårt café är öppet tisdagar & torsdagar 10-16 samt vid kyrkkaffet efter gudstjänsterna på söndagar (med utspridd möblering)

Nyhet!  - Nu serverar vi goda mackor på beställning

• Konfirmander
    Inför kommande år har vi varit tvungna att förändra upplägget för konfirmandundervisningen. Läs mer under länken.

- Inskrivning/information 10 januari 2021
    - Helgträffar en gång i månaden
    - Konfirmationsgudstjänst 4 juli 2021
    - Vad gäller läger så får vi be att återkomma då vi inte kan planera så långt just nu. Vad vi har bestämt är att lägret, oavsett längd, kommer att vara i Storbritannien.

Kontakt Magnus Berggren

• Ung i London - onsdagar 19.30-21.00
    Från och med onsdagen den 16 september 2020 så startar vi upp Ung i London igen! Vi möblerar vårt café med säkert avstånd och det finns självklart fika att köpa.

Kontakt: Magnus Berggren och Kerstin Garplid

• Kyrkokör
    Övar torsdagar kl 19-21 i Svenska salen, en trappa ner i Svenska kyrkan. Vi sitter utspridda med 2 meter ifrån varandra och har öppna fönster. Fika serveras av körledare och inga medlemmar får dela noter. Vi sjunger i nuläget i gudstjänster i smågrupper.

• Sångfåglarna
    Vi övar på lördagar kl 12-12.45 i Kyrkan. Distansering vidtas av alla som inte tillhör samma bubbla.

• Kom & sjung!
    Övar på onsdagar kl 19-20, just nu via zoom och ses i kyrkan en gång i månaden. Kontakta Toril för att få länk och info.

• Luciakör
    Börjar öva ihop med Kyrkokören i november, dvs torsdagar kl 19-21 samt 1 eller 2 söndagseftermiddagar. Gå med i kyrkokören sålänge eller kontakta Toril om du enbart vill vara med på Lucia.

• Konserter
    Pausar tills vidare.

• Övriga orter
    Under hösten kommer dessa orter att ha träffar och/eller gudstjänster. Vissa på plats och andra via Zoom. Kontakta oss gärna för mer information.

15 september – Winchester

25 september – Brighton

29 september – Birmingham

1 oktober – Bournemouth

7 oktober – Newcastle

8 oktober – Edinburgh

15 oktober – Bristol

16 oktober – Cardiff

Kontakt Kerstin Garplid

• Söndagsskola
    Ingen verksamhet för tillfället då restriktionerna kring våra gudstjänster är relativt strikta. Vi hoppas att så snart det är säkert och direktiv från regering och stift tillåter kunna ses återigen.

Kontakt Magnus Berggren

• Seniorlunch
    Våra populära seniorträffar som vanligtvis anordnas en torsdag varje månad är tyvärr inte möjliga att genomföra i nuläget. Vi hoppas att så snart det är säkert och direktiv från regering och stift tillåter kunna ses återigen.

Kontakt: Kerstin Garplid

• Torsdagsträffen
    Inga träffar för tillfället men vi hoppas att så snart det är säkert och direktiv från regering och stift tillåter kunna ses återigen.

• Syjuntan
    Ingen planerad verksamhet i nuläget, men vi hoppas att så snart det är säkert och direktiv från regering och stift tillåter kunna ses återigen.

Kontakt Helen Calner
  • Sopplunch

• Bokning av våra lokaler
    För närvarande så kan vi inte hyra ut våra lokaler i samma utsträckning som tidigare. Kontakta gärna husmor för specifika förfrågningar.