Välkomna tillbaka!

Fr.o.m den 30 augusti så kan vi äntligen välkomna våra församlingsbor till 6 Harcourt Street. Kyrkans café kommer att ha öppet två dagar i veckan och söndagarnas gudstjänster kräver föranmälan. Läs mer här!

Äntligen får vi öppna våra dörrar på 6 Harcourt Street igen!
Från söndagen den 30 augusti så kommer vi att fira gudstjänst (med föranmälan) och servera gäster i vårt café.
Vi vill dock betona att vi alla ska iaktta försiktighet. Visar du symptom, är i en riskgrupp eller känner dig orolig så råder vi dig att stanna hemma för din egen och andras skull.
Nedan följer information kring hur vi kommer att gå tillväga när vi har öppet. Denna information vill vi att ni läser igenom innan ni besöker kyrka eller café.

söndagar 11,00
café 12,00-15,00

Café
tisdagar 10,00-16,00
torsdagar 10,00-16,00

Kyrkorum
tisdagar 10,00-12,00
torsdagar 12,00-14,00

• Gudstjänster
    Gudstjänst kommer att firas varje söndag 11,00. Till dessa krävs föranmälan då endast ett begränsat antal kan delta.

Föranmälan från måndagen innan:
    email: office@swedishchurch.com
    tel: 02077235681 - telefontid mån-fre mellan kl 10-12
    Vi kommer att be alla att lämna namn och telefonnummer vid sin anmälan.

När du kommer till kyrkan så blir du först avprickad på en lista och sedan visad till din plats. Det kommer att finnas handsprit vid ingången och din temperatur kommer att tas innan du kan släppas in. Är din kroppstemperatur för hög så kommer vi tyvärr inte att kunna släppa in dig.
    Att du bär ansiktsmask är en förutsättning för att du ska kunna delta i gudstjänsten.

Under nattvarden delas endast brödet ut och vi går fram bänkvis.
    Ingen psalmsång kommer att förekomma och agendan kommer att finnas på projektorduk. Möjlighet till ljuständning kommer tyvärr inte att kunna ges.

Det är viktigt att vi respekterar och följer instruktioner som ges.

• Kyrkkaffe
    Efter söndagens gudstjänst kommer kyrkkaffe att serveras i Svenska salen med utspridd möblering. Vi serverar kaffe och bulle över disk.

• Tillgänglighet
    Trapphiss och hiss kommer att vara tillgängliga, men vi ber er att endast en person åt gången åker i hissen.
    Möjligheten att nyttja handikappstoalett kommer att vara begränsad.

• Livesändning av gudstjänst
    Till och börja med så kommer alla våra gudstjänster fortsatt att sändas online. Vi försäkrar er att kameran kommer att vara riktad så att gudstjänstbesökarna inte syns i bild.

• Café
    När kyrkans café har öppet så kommer vi att servera över disk. Vi har spridit ut möbleringen i både café samt Svenska salen så att vi kan sitta på säkert avstånd från varandra. Handsprit kommer att finnas tillgängligt på olika platser i kyrkans lokaler.

Vi är oerhört glada att kunna välkomna er alla tillbaka till kyrka och café, men ber er samtidigt att vara noga med de instruktioner vi ger och vara uppmärksamma på skyltar och annan information som kommer att finnas i våra lokaler.

Välkomna!