Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Söndagsmiddag

28 oktober 18.00

Efter en hektisk jobbvecka så kan det vara skönt att sätta sig till dukat bord. Vi är många svenskar som bor och jobbar i London, antingen för en kortare tid eller mer permanent. Vi på kyrkan vill skapa möjligheter för alla er som befinner er i Londons arbetsliv att också få en chans att träffas och umgås.

Söndagen den 28 oktober 18.00 så bjuder vi in till söndagsmiddag med svensk husmanskost på menyn. Vi serverar köttbullar, gräddsås, potatis, pressgurka och lingonsylt. Vill ni köpa till en öl så går det bra.

Pris £10 och anmälan sker senast den 24 oktober. Åldersgräns 18 år

Anmälan och betalning sker via denna länk