Nu har vi semester!

Nu har vi semesterstängt i café och kyrka. Vi öppnar igen den 30 augusti. Höstens verksamheter startar veckan efter – med en del förändringar.

Från och med 15 juli har vi stängt för besökare men har förstås högmässa varje söndag kl 11.00 (se kalender och separat text).
Den 30 augusti öppnar vi igen, och veckan därefter startar verksamheterna.
Nytt från och med höstterminen, den 3 september, är att onsdagens veckomässa flyttas till kl 19.00 på kvällen. Mässan blir därmed starten på kvällens verksamheter: Ung i London kl 19.30 liksom tidigare, samt Kom och sjung som får ny starttid kl 19.30. Mässan blir ett ”nav” för onsdagskvällen, en stund av ro och eftertanke efter arbetsdagen. Eventuellt kan det bli aktuellt med ytterligare någon verksamhet på onsdagskvällar – vi återkommer med det!
torsdagar blir kl 12.00 starttid för alla de regelbundna verksamheterna. Lunchkonserterna har redan tidigare haft tolvslaget som starttid, likaså seniormässan. Nu börjar även Torsdagsträffen med mässa kl 12.00 och därefter följer föreläsning och lunch.
Nytt är att även den återstående torsdagen i månaden får en aktivitet kl 12.00 – en mässa. Första tillfället blir den 5 september.
Vi hoppas att de nya tiderna snabbt blir en vana – och välkomnar både gamla och nya besökare.

Övriga grupper startar också för hösten: den 2 september kl 12.00 träffas Syjuntan och kl 13.00 leksugna barn och vuxna i Öppet hus/Stay and play. Torsdag 6 september har Ulrika Eleonora kyrkokör sin första övning för terminen, kl 19.00.