Foto: Mona Davidsson

Magnus styr kosan ”hemåt”

Magnus kommer att i mars lämna Storbritannien för att bo i Stockholm och jobba som musikpedagog i Farsta församling.

Efter dryga tre år arbetandes för Svenska kyrkan i Storbritannien & Irland så styr vår pedagog Magnus Berggren sin kosa mot Sverige.

”Det är såklart med dubbla känslor jag fattat detta beslut eftersom jag trivts så väldigt bra i vår församling, både här i London och på de andra orter jag fått förmånen att lära känna våra församlingsbor, stora som små.

För mig har det alltid varit viktigt att följa min magkänsla och den säger, just nu, att Stockholm är platsen jag ska kalla hem.”

Magnus kommer att i mars lämna Storbritannien för att bo i Stockholm och jobba som musikpedagog med inriktning ungdomsarbete i Farsta församling

Magnus Berggren

Svenska Kyrkan i London