Foto: Magnus Berggren

Kära svenskar i Storbritannien & Irland

Vi behöver ert stöd mer än någonsin

Bli medlemmar med hjälp av vår nya direct debit-betalning.

Efter ett år som inneburit stora krav på snabba förändringar och situationer där vi behövt tänka om för oss på Svenska kyrkan i London så lyckades vi ändå att nå ut till de som behövde oss, men nu behöver vi ert stöd mer än någonsin.

Trots stängda dörrar lyckades vi ändå ge er möjligheten att fira gudstjänster online, våra diakoner nådde ut till många av er som behövde samtal, stöd och möten online och i den mån vi kunde fortsatte vi förrätta dop, begravningar och vigslar.

Men vår inkomst har blivit mycket påverkad då våra största inkomstposter varje år, vår populära Julmarknad och våra fina Luciakonserter, bara kunde ske i mycket begränsad omfattning. Vårt populära café har varit stängt under en stor del av året som gått och våra härliga Mellokvällar och andra events har inte kunnat gå av stapeln. Alla dessa aktiviteter gör det möjligt för oss att få vara här i London, och resten av Storbritannien, för och med er men utan dem kan vi inte fortsätta vårt arbete.

Vi är helt beroende av frivilliga donationer då vi inte har något direkt ekonomiskt stöd från Sverige för vår verksamhet.

Med det i åtanke ber vi er nu att stödja oss och en del av vår förändring är att vi nu erbjuder er att bli medlemmar via direct debit.

Så för kostnaden av en kaffe och ett par bullar per månad kan ni nu hjälpa oss att fortsätta vara en levande kyrka och kulturell mötesplats. Vill du sätta upp din direct debit nu så hör av dig till Linnea Källman och låt henne veta vilken summa ni vill ge så skickar hon en länk till er. Kom också gärna in på en kaffe och bulle i vårt café när ni har vägarna förbi.

Hjärtliga hälsningar från oss i Svenska kyrkan London
genom Therese Whitcomb Eriksson