John Hagby inleder TT-våren

Torsdagsträffen inleder vårterminen den 16 januari med fotografen John Hagby, som även ställer ut i caféet. John Hagby är flerfaldig SM-vinnare och främst inriktad på porträtt.

I ett uppmärksammat projekt fick personer skriva brev till sina yngre, mer oerfarna jag för att ge tips, råd, uppmuntran, tröst eller bara ett enkelt peptalk. John Hagby har därefter fotograferat personerna när de läst upp sina brev.
”Att få läsa ett brev till sig själv blir känslomässigt laddat, vissa gråter, några skrattar och andra går in i sig själva. Det är dessa äkta känslor jag vill förmedla i mina bilder”, skriver han i sin presentation av projektet.
Utställningen har visats runt om i Sverige och John Hagby har gjort flera föreläsningar om projektet, bland annat på Fotografiska museet i Stockholm.
Bilderna finns att se i kyrkans café från mitten av januari.