Uppdatering - Coronaviruset (Covid-19)

På rekommendation av London stift och brittiska myndigheter så ställer vi in alla våra aktiviteter samt stänger cafét på obestämd tid. Gudstjänster kommer att firas som vanligt, men enda sättet att delta i gudstjänsterna är via live-sändningar på Facebook. Vi kommer att fortsätta följa Londons stifts samt brittiska myndigheters direktiv och rekommendationer noga och uppdaterar vår webbsida löpande. Läs mer här.

Coronaviruset påverkar hela vårt samhälle och det är inte bra att utsätta sig själv eller att låta andra utsättas för potentiell smitta. På kyrkan vidtar vi försiktighetsåtgärder under den närmsta tiden.

2020-03-29

Vi kommer att fortsätta följa London stifts samt brittiska myndigheters direktiv och rekommendationer noga och uppdaterar vår webbsida löpande.

För mer information angående Coronaviruset (Covid-19) och hur du ska förhålla dig till rådande situation gå in på:

Vi får ta ett gemensamt ansvar för allas hälsa, och bara vi får andra direktiv går vi tillbaka till våra vanor.

Kyrkans personal finns tillgänglig under ordinarie öppettider på +44 (0) 2077235681

Om du är i nöd ring +44 (0) 7584054143

Tvätta händerna!
Det ska vi alltid vara noggranna med att göra, men kanske speciellt nu.
Här hittar du tips från NHS på vilket sätt du gör det bäst.