Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga tjänster

Svenska kyrkan i London har i mer än 300 år varit en plats för gemenskap, glädje, delande och mognad. Mötesplatserna är många från Öppet Hus och söndagsskola, konfirmander och Ung i London till gudstjänster, körer, syjunta, torsdagträffar, soppluncher, konserter och seniorluncher. Många möten i kyrkan och caféet, men även hembesök, sjukbesök, skolbesök och hjälp till många, många svenskar i nöd, är vår vardag. Söndagar och festdagar firar vi med glädje; såväl Julmarknad, Lucia och Midsommar som barndop, vigslar och begravningar. 


Vi samlar svenskar på många platser runt om på de Brittiska öarna till gemenskap och gudstjänst. Fira, leva och mogna i Livet i gemenskap är vårt uppdrag. Vi har en kyrka, Ulrika Eleonora i London, men ett antal växande verksamhetsplatser runt om på de brittiska öarna. I kyrkan finns ett arbetslag på 13 anställda (3 utsända från Sverige, övriga lokalt anställda) och många hundra frivilliga.