Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London Webbplats

Husmor på Svenska kyrkan i London.
Ansökan har gått ut. Tack alla som sökt.

Svenska kyrkan i London har i mer än 350 år varit en plats för gemenskap, glädje, delande och mognad. Mötesplatserna är många från Öppet Hus och Söndagsskola, konfirmander, Ung i London och 28+ till gudstjänster, körer, syjunta, Torsdagträff och Seniorluncher. Många möten i kyrkan och caféet, men även hembesök, sjukbesök, skolbesök och hjälp till många, många svenskar i nöd, är vår vardag. Söndagar och festdagar firar vi med glädje. Såväl Julmarknad, Lucia och Midsommar som barndop, vigslar och begravningar.

Vi samlar svenskar på många platser runt om på de Brittiska öarna till gemenskap och gudstjänst. Fira, leva och mogna i Livet i gemenskap är vårt uppdrag. Vi har en kyrka, Ulrika Eleonora i London, men ett antal växande verksamhetsplatser runt om på de brittiska öarna. I kyrkan finns ett arbetslag på tolv anställda (tre utsända från Sverige, övriga lokalt anställda) och många hundra frivilliga.

Två ungdomsvolontärer arbetar varje år från januari till och med jul. Rekryteringen för dessa sker i februari-april och annonseras då på denna webbplats samt i sociala medier.