Foto: carlstromphotography.com

Lediga tjänster

Svenska kyrkan i London har i mer än 300 år varit en plats för gemenskap, glädje, delande och mognad. Mötesplatserna är många från Öppet Hus och söndagsskola, konfirmander och Ung i London till gudstjänster, körer, syjunta, torsdagsträffar, konserter, sopp- och seniorluncher. Många möten i kyrkan och caféet, men även hembesök, sjukbesök, skolbesök och hjälp till många svenskar i nöd, är vår vardag. Söndagar och festdagar firar vi med glädje; såväl julmarknad, Lucia och midsommar som barndop, vigslar och begravningar.

Vi samlar svenskar till gemenskap och gudstjänst. Vi har en kyrka, Ulrika Eleonora i London och också ett flertal växande verksamhetsplatser runt om på de brittiska öarna. I församlingen finns ett arbetslag på 12 anställda och många hundra frivilliga.