Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Ekonomichef

Vi söker ny ekonomichef till Svenska kyrkan i London

Verksamhetsbeskrivning

Svenska kyrkan i London är en församling i trossamfundet Svenska kyrkan och är i UK en registrerad Charity och Company Ltd by guarantee i Storbritannien.

Arbetsuppgifter
Du svarar för arbetet med budget, bokslut och årsredovisning, lönehantering, prognoser, analyser, kontakt med revisorer, banker etc. Du har hand om allt löpande ekonomiskt arbete inom kyrkan.  I din roll ingår att jobba för att effektivisera redovisnings- och rapporteringsprocesserna. Du har också systemansvar för de datasystem som används inom ekonomiområdet. I tjänsten ingår även uppföljning av investeringar samt arbete med tillfälliga projekt som julmarknaden och Lucia.

Kvalifikationer
- Du är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.
- Du har kunskap och erfarenhet av bokföring, redovisning och bokslut.
- Du har erfarenhet av att jobba i, helst flera, ekonomisystem och rapporteringsverktyg. Vi använder Visma.
- Du bör ha goda kunskaper inom Officepaketet.
- Du behärskar engelska i tal och skift.
Kunskap om engelska lagar och regler ses som meriter.

Personliga egenskaper
- Du är en noggrann, ansvarsfull och strukturerad person som har ett eget driv. Du kan hantera varierande arbetsbelastning och strävar efter att förbättra och förenkla processer, samt är öppen för nya arbetssätt. - -

- Du är välorganiserad och har ett positivt och pedagogiskt sätt att kommunicera och rapportera och trivs med att motivera andra. Du har lätt att sätta dig in i nya system och rutiner. Vi behöver dig i vårt arbetslag!

- Du fungerar väl i grupp och är bra på att bygga förtroendefulla relationer.

- Du är lyhörd inför hela verksamhetens behov, flexibel och ställer upp när det behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan.

Anställning och arbetstid
Anställningen är tillsvidare. Sex månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Heltid. Dagtid, vardagar. Helg- och kvällsarbete kan förekomma.

Arbetsgivare
Svenska kyrkan i London
6 Harcourt Street
London W1H 4AG

Frågor?

Kyrkoherde Eric Muhl
Tel. +44 (0) 7785 3080 67
E-post Eric Muhl

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till epost Sarah Skansing

Sista datum för ansökan är 22 april 2018.