Snart är det julmarknad!

Förberedelserna av 2019 års julmarknad är i full gång. Anmäl dig som ideell medarbetare redan nu!

Under tre intensiva dagar besöker flera tusen personer Svenska kyrkans julmarknad. Många köper mat, godis och pynt, satsar på en lott eller två, eller tar en fika. Andra nöjer sig med att strosa runt en stund, träffa vänner och känna en föraning av julen.
Julmarknaden är en väsentlig del av Londonkyrkans intäkter. Vi är helt beroende av donationer, gåvor och det som våra arrangemang kan ge för att kunna vara kyrka och möta de behov som finns.
Och utan alla volontärer vore julmarknaden inte möjlig att genomföra.
Vill du vara med som volontär? Fyll i formuläret här intill, så kontaktar vi dig.
Här nedan finns bilder som skildrar förra årets julmarknad, från uppbyggnad till avslutning.

Öppettider: Torsdag 21 november kl 12.00-20.00, (fredag stängt), lördag 23 november kl 10.00-18.00, söndag 24 november efter högmässan kl 12.00-17.00

Jag kan hjälpa till på följande sätt: