Nu planerar vi årets julmarknad

Planeringen av 2019 års julmarknad är i full gång. Boka redan nu in datumen i din kalender: Torsdag 21 november kl 12-20 Lördag 23 november kl 10-18 Söndag 24 november kl 12-17

Under tre intensiva dagar besöker flera tusen personer Svenska kyrkans julmarknad. Många köper mat, godis och pynt, satsar på en lott eller två, eller tar en fika. Andra nöjer sig med att strosa runt en stund, träffa vänner och känna en föraning av julen.
Julmarknaden är en väsentlig del av Londonkyrkans intäkter. Vi är helt beroende av donationer, gåvor och det som våra arrangemang kan ge för att kunna vara kyrka och möta de behov som finns.
Och utan alla volontärer vore julmarknaden inte möjlig att genomföra.
Vill du vara med som volontär? Skriv redan nu till julmarknad@swedishchurch.com och berätta vem du är och vad du kan hjälpa till med.
Här nedan finns bilder som skildrar förra årets julmarknad, från uppbyggnad till avslutning.