Julmarknad/Christmas Fair 2019

På den här sidan kommer du att hitta all information inför årets julmarknad. Redan nu kan du anmäla dig som volontär!

Svenska kyrkan i London är helt beroende av donationer och intäkter från våra olika arrangemang. En av de största och viktigaste intäktskällorna är den årliga julmarknaden. Tack vare ett stort antal volontärer som ställer upp med sitt engagemang och sin tid har julmarknaden blivit en älskad och välbesökt tradition.
Fokus ligger på svenskt hantverk och svensk mat, produkter med hög kvalitet.
Vi har också café med klassiska svenska smörgåsar och bakverk.
Intäkterna från julmarknaden gör det möjligt för oss att vara kyrka: att stötta människor som har det svårt, att fira gudstjänst, att välkomna till konserter och trivsamma träffar. (Se även faktaruta här intill.)
Om du köper lotter, julklappar, mat, pynt eller fikar så bidrar du till detta. Vi tackar dig för ditt stöd!