Julmarknad/Christmas Fair 2019

Årets julmarknad är över. Från oss alla, till er alla - ett varmt och innerligt tack för ert stöd. Läs mer om årets julmarknad här.

Efter påfyllning i hyllorna öppnade julmarknaden på lördagsförmiddagen. Även denna dag hade vi en strid ström av besökare under hela öppettiden. Alla smörgåsarna i caféet görs i vår egen ”mackeria” - välkommen att njuta av till exempel köttbulle-, räk- och laxsmörgåsar. Några bilder från helgen hittar du här intill.

Torsdagen, julmarknadens första dag, hade vi omkring tvåtusen besökare som handlade, fikade och hade trevligt. Några bilder från torsdagen här intill!

Traditionsenligt inledde vi redan på onsdagskvällen med en förhandsvisning för inbjudna gäster. Ett par hundra personer minglade, provsmakade och upptäckte utbudet. Se bilder här intill!

Svenska kyrkan i London är helt beroende av donationer och intäkter från våra olika arrangemang. En av de största och viktigaste intäktskällorna är den årliga julmarknaden. Tack vare ett stort antal volontärer som ställer upp med sitt engagemang och sin tid har julmarknaden blivit en älskad och välbesökt tradition.
Fokus ligger på svenskt hantverk och svensk mat, produkter med hög kvalitet.
Vi har också café med klassiska svenska smörgåsar och bakverk.
Intäkterna från julmarknaden gör det möjligt för oss att vara kyrka: att stötta människor som har det svårt, att fira gudstjänst, att välkomna till konserter och trivsamma träffar. (Se även faktaruta här intill.)
Om du köper lotter, julklappar, mat, pynt eller fikar så bidrar du till detta. Vi tackar dig för ditt stöd!

Bär hem dina varor i en tygpåse! Vi vill undvika plastpåsar så långt det går och erbjuder i stället julmarknadsbesökarna att köpa en tygpåse. Den har Einar Nerman-motiv, har gott om plats för både mat och julpynt och kan användas många, många gånger. Pris endast £1. Bild: Mona Davidsson