Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Julmarknad / Christmas Fair

Tack alla för en fantastisk julmarknad!

8000 besökare och över 200 ideella medarbetare. Försäljningsrekord med 1,5 % ökning mot föregående år.

Missade du julmarknaden? Det finns ännu möjlighet att komma förbi kyrkan och handla i vår EFTERFÖRSÄLJNING. Öppen samma tider som kyrka/café fram till och med julafton. Här finns tomtar och ljusstakar, presenter, böcker, glas, textilier. Godis, mat, bröd, korv, ost och mycket mer.

Here are some photos from Christmas Fair 2017. A huge thank you to all who helped out, all who came to visit, and all who supported by donations.

I Ulrika Eleonora kyrka i London hålls varje år en julmarknad i slutet av november med försäljning av svenskt hantverk, mat, pepparkakor, bröd, godis och mycket annat. Åtta tusen besökare brukar komma och omkring 250 frivilliga medarbetare svarar för genomförandet.

Julmarknaden står för en stor del av de intäkter som vi som församling behöver för att ekonomiskt klara av all övrig verksamhet under året - allt från träffar för stora och små, seniorluncher, öppet café, gudstjänster, söndagsskola och enskilda samtal. Genom att besöka julmarknaden hjälper du oss att fortsätta bedriva och utveckla vårt arbete för svenskar som lever och vistas på de brittiska öarna - tack!

VILL DU HJÄLPA TILL NÄSTA ÅR?
Inför julmarknaden inbjuds intresserade nya ideella medarbetare att kontakta Åsa Höjer eller Helen Calner. Vi tar gärna emot gåvor av olika slag till marknaden. Till företag som har produkter som kan säljas eller lottas ut riktar vi också en vädjan om gåvor.

Vill du hjälpa till som volontär på julmarknaden?
Vill du skänka vinster till tombolan?
Vi behöver dig!

Kontaktpersoner: