Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Julmarknad / Christmas Fair

JULMARKNAD 2017
Torsdag 23 november kl 11-20 (dörrarna öppnar 10.30, marknaden invigs 11.00 och därefter börjar försäljningen)
Lördag 25 november kl 11-19
Söndag 26 november kl 12-17

Tickets £2 at the door
(no pre-booking)

I Ulrika Eleonora kyrka i London hålls varje år en julmarknad i slutet av november med försäljning av svenskt hantverk, mat, pepparkakor, bröd, godis och mycket annat. Åtta tusen besökare brukar komma och omkring 250 frivilliga medarbetare svarar för genomförandet.

Julmarknaden står för en stor del av de intäkter som vi som församling behöver för att ekonomiskt klara av all övrig verksamhet under året - allt från träffar för stora och små, seniorluncher, öppet café, gudstjänster, söndagsskola och enskilda samtal. Genom att besöka julmarknaden hjälper du oss att fortsätta bedriva och utveckla vårt arbete för svenskar som lever och vistas på de brittiska öarna - tack!

VILL DU HJÄLPA TILL?
Inför julmarknaden inbjuds intresserade nya ideella medarbetare att kontakta Åsa Höjer eller Helen Calner. Vi tar gärna emot gåvor av olika slag till marknaden. Till företag som har produkter som kan säljas eller lottas ut riktar vi också en vädjan om gåvor.

Vill du hjälpa till som volontär på julmarknaden?
Vill du skänka vinster till tombolan?
Vi behöver dig!

Kontaktpersoner:
Åsa Höjer, kommunikatör
Helen Calner, diakon

Tack för en fantastisk julmarknad 2016! Över 200 volontärer och 8000 besökare.