Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Julmarknad / Christmas Fair

Nu pågår förberedelserna inför 2018 års julmarknad. Boka redan nu in torsdag 22 november samt lördag 24 och söndag 25 november! Vill du hjälpa till? Anmäl dig genom att fylla i webbformuläret!

Nu ser vi fram emot ännu en fantastisk julmarknad!

Förra året hade julmarknaden 8 000 besökare och över 200 ideella medarbetare. Försäljningen ökade1,5 procent mot föregående år.

Vill du vara med och hjälpa till? Kontakta diakon Helen Calner!

Cirka 200 volontärer behövs till julmarknaden. Marknadsdagarna är 22, 24 och 25 november. Innan dess behövs hjälp med att ta emot varor och packa upp dem. Det är några intensiva men roliga dagar - välkommen att vara med!

Julmarknaden i år hålls: Torsdag 22 november kl 11-20 Lördag 24 november kl 11-19 Söndag 25 november efter högmässan kl 12-17

Jag kan hjälpa till på följande sätt: (markera i rutorna)

Here are some photos from Christmas Fair 2017. A huge thank you to all who helped out, all who came to visit, and all who supported by donations.

I Ulrika Eleonora kyrka i London hålls varje år en julmarknad i slutet av november med försäljning av svenskt hantverk, mat, pepparkakor, bröd, godis och mycket annat. Åtta tusen besökare brukar komma och omkring 250 frivilliga medarbetare svarar för genomförandet.

Julmarknaden står för en stor del av de intäkter som vi som församling behöver för att ekonomiskt klara av all övrig verksamhet under året - allt från träffar för stora och små, seniorluncher, öppet café, gudstjänster, söndagsskola och enskilda samtal. Genom att besöka julmarknaden hjälper du oss att fortsätta bedriva och utveckla vårt arbete för svenskar som lever och vistas på de brittiska öarna - tack!

VILL DU HJÄLPA TILL NÄSTA ÅR?
Inför julmarknaden inbjuds intresserade nya ideella medarbetare att kontakta Helen Calner. Vi tar gärna emot gåvor av olika slag till marknaden. Till företag som har produkter som kan säljas eller lottas ut riktar vi också en vädjan om gåvor.

Vill du hjälpa till som volontär på julmarknaden?
Vill du skänka vinster till tombolan?
Vi behöver dig!

Kontaktperson: