Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Jul & Advent

ADVENT I ULRIKA ELEONORA KYRKA, LONDON

Söndag 2 december - 1a Advent
10.00 Högmässa (EM) Ulrika Eleonora kyrkokör. Söndagsskola. Adventskaffe
11.30 Högmässa (EM) Ulrika Eleonora kyrkokör. Adventskaffe

Söndag 9 december - 2a Advent
11.00 Högmässa (KA) Söndagsskola. Kyrkkaffe

Söndag 16 december - 3e Advent
11.00 Familjemässa (EM) med barnluciatåg. Alla barn som vill får vara med i luciatåget. Ta gärna med egna kläder om ni har och kom en liten stund innan för att hinna byta om. Adventskaffe

Söndag 23 december - 4e advent
11.00 Högmässa (EM)

Julbord 2018
I december kommer ett härligt svenskt julbord stå uppdukat på Svenska kyrkan en vecka före jul. Vi inleder med julbön i kyrkan följt av välkomstglögg i Svenska salen. Traditionell svensk julmat så som sill och lax, korvar och sallader, köttbullar, skinka, senap och Janssons frestelse och massor av annat som hör julbordet till. Dessertbord med godsaker som Ris à la Malta, ostar och pepparkakor.
14 december kl 16.30 - 19.00
14 december kl 19.30 - 22.00

Biljetter släpps 1 oktober 2018.