Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Jul & Advent

Den 14 december står ett härligt svenskt julbord dukat i Svenska kyrkan. Boka dina biljetter redan nu!

Julbord 2018
I december står ett härligt svenskt julbord uppdukat i Svenska kyrkan en vecka före jul. Vi inleder med julbön i kyrkan följt av välkomstglögg i Svenska salen. Traditionell svensk julmat så som sill och lax, korvar och sallader, köttbullar, skinka, senap och Janssons frestelse och massor av annat som hör julbordet till. Dessertbord med godsaker som Ris à la Malta, ostar och pepparkakor.
14 december kl 16.30 - 19.00
14 december kl 19.30 - 22.00

Biljetter bokas HÄR

ADVENT I ULRIKA ELEONORA KYRKA, LONDON