Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Fasadrenovering

Vår vackra kyrka Ulrika Eleonora i Marylebone, London, fyllde 100 år. Kyrkan är ett sådant vackert byggnadsminne med en egen själ och med en fantastisk historia.

För att kunna genomföra arbetet med fasadrenoveringen 2011-2013 behövde kyrkan samla in en hel del medel och i samband med 100-årsjubileumet skapades en jubileumsfond. Insamlingsaktiviteterna riktades till privatpersoner och företag.

Tack!
Över fantastiska £122,000 fick vi in i donationer!

Här finner ni en Tabula donatorum som också går att återfinna i Ulrika Eleonora kyrka.