Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Chalmersspexet Bob 2018

Geronimo i London 17 november kl 16

Som vanligt gästas London av Chalmersspexet Bob! Årets datum är 17 november. Biljetter köper du HÄR

GERONIMO - Chalmersspexet Bob 2018

I ett litet hus på prärien lever den en gång mäktiga och krigslystna apachehövdingen Geronimo ett lugnt och stillsamt pensionärsliv tillsammans med sin fru Azul. Efter att hans stridsyxa för många år sedan under mystiska omständigheter grävdes ner tvingades Geronimo att kapitulera inför sin evigt svurne rival, den patriotiske och frihetsälskande generalen Nelson Appleton Miles.

Men sämre tider väntar bakom husknuten, den visa och uråldriga Goyen kommer med dåliga omen och förutspår en stundande katastrof …

Plötsligt fylls Geronimos lugna bakgård av frågvisa journalister, lyckosökare från väst och mystiska arbetare. Vilka är de illavarslande syner som Goyen har fått se? Vad händer när oönskade gäster plötsligt sätter spaden i Azuls omsorgsfullt uppdrivna grönsaksland?

Och viktigast av allt … Är det någon som minns var stridsyxan grävdes ner?

Välkommen att hänga med på ett äventyr med mycket musik, humor och dans! Vi ses på föreställningen!

Lite kort om Chalmersspex
Ett Chalmersspex handlar alltid om en nu icke levande historisk person och föreställningen visar hur saker och ting egentligen gick till, i stället för den felaktiga (och betydligt mindre roliga bild) som historieberättarna oftast beskriver. Årets spex byggs upp av 32 goa chalmerister som tillsammans skapar en fantastisk föreställning fylld av finurlig dialog, välljudande låtar och kreativ scenografi.

BOKA BILJETTER TILL SPEXET