Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Bidra till nya dörrar

Vi är stolta över vår kyrka! Det är vår svenska oas i London där vi bjuder in till café och andrum. Nu vill vi göra vår gemenskap mer öppen och tillgänglig – med hjälp av en glasdörr.

Den nuvarande bastanta träporten är oftast stängd och låst. Besökare går in genom en sidodörr för att ta sig till café och kyrka. Det här tror vi kan göra det svårt för nya besökare att komma in – det kan kännas stängt, motigt att ”våga” ringa på och svårt att hitta rätt. Vi vill vara en öppen gemenskap som välkomnar alla – och det ska synas även utifrån.

Nu gör vi därför en insamling med målet att ersätta den nuvarande porten med transparanta glasdörrar. Det har redan skett i andra kyrkor i närheten, med positivt resultat.

Vill ni vara med och bidra till vår nya glasdörr kan ni lättast donera HÄR. Ni kan också skicka en check utställd till The Swedish Church in London eller donera kontant. Markera er donation med ”Glasdörr” så vet vi vad er gåva ska gå till. Tack för att ni vill vara med och hjälpa oss att förbättra vår entre!