Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London Webbplats

Art Lottery 2017

Konstlotteri

Vi har under åren fått en rad vackra konstverk donerade till oss som vi nu vill ge er chansen att vinna.

Vi har fyra tavlor utställda i caféet till 23 augusti, se bilder nedan.

Lotterna kostar £10 styck och dragningen kommer ske den 2 november under Seniorlunchen.

För att delta i utlottningen gör du en donation online via vår onlinetjänst - se länk här - på valt belopp, £10/lott och vi säljer totalt 300 lotter. Välj designation "Art Lottery". Vi sänder dig sen en bekräftelse och lott(er) via post. Vill du köpa lotter kontant/med check, sänd ett brev till oss adresserat till The Swedish Church in London, Att: Therese Whitcomb-Eriksson, glöm inte att bifoga din adress.

Ta kontakt med oss på Therese Whitcomb Eriksson om ni vill ha mer information.

Det här är ett ypperligt tillfälle att ta chansen att vinna ett först klassigt konstverk samtidigt som du hjälper Svenska kyrkan i London.

konstnärer

B G Karlsson