Söndagens gudstjänst samt dop, vigsel och begravning

Från och med söndagen den 6 juni firar vi gudstjänst i Lomma kyrka varje söndag klockan 11. I enlighet med de nu gällande restriktionerna finns det plats för 60 deltagare i Lomma kyrka. Även vid dop och vigslar kan vi från och med den 1 juli vara 50 personer. Välkommen att boka dop och vigslar i sommar.

De nya reglerna påverkar också hur många vi kan vara i kyrkan i samband med kyrkliga handlingar. Läs mer om dop, vigsel och begravning här.

Alla veckans dagar är kyrkan öppen 9 till 15. Du är välkommen att bli stilla en stund, be, tända ljus, tala med någon av oss eller varför inte titta på vår julkrubba.

Vi följer noga föreskrifterna och håller god hygien i Lomma kyrka. Handsprit finns tillgänglig för alla besökare.