Verksamhet för vuxna

Här hittar du all verksamhet som riktar sig till vuxna i första hand. För musik- & körverksamhet går du till fliken Musik i menyn.

Bibelstudium

Vad gör 40 personer regelbundet varannan tisdag i våra församlingar? Jo, umgås för att samtala om Bibelns olika texter. Det är spännande samtal!
Bibelstudiegrupper, jämna veckor:
Idala församlinghem, tisdag kl. 10
Rya kyrka, tisdag kl. 19
S:t Lars kyrka, torsdag kl. 16:30

Onsdagsluncher i S:t Lars

Varannan onsdag serveras lunch i S:t Lars kyrka kl. 12. Vi börjar vi med middagsbön och därefter serveras det lunch i matsalen som efterföljs av exempelvis frågesport, sång eller annan form av underhållning.

• 6 september - Arne Ahlqvist - Vädermärken & märkesdagar, bondepraktikan
  • 20 september - Gemenskapslunch
  • 4 oktober - Lena Johansson - Visar bilder från Tanzania
  • 18 oktober - Gemenskapslunch
  • 1 november - Frågesport
  • 15 november - Gemenskapslunch
  • 29 novmeber - Lotteri
  • 13 december - Luciafirande

Måla akvarell

Vi träffas i Åsa församlingsgårdtorsdagar ojämna veckor kl. 13. Du behöver inte ha några förkunskaper och församlingen bjuder på materialet.

Hantverksstund & Eftermiddagskaffe

Vi träffas på torsdagar ojämna veckor kl. 13 i S:t Lars kyrka med Marianne Ridderstad och Anna Johansson. Efter hantverksstunden serveras eftermiddagskaffe kl. 15
Välkommen!

Litterturgruppen "Mellan himmel & jord"