Löftadalens pastorat Besöksadress: Stenviksvägen 13, 43953 ÅSA Postadress: Box 104, 43905 ÅSA Telefon:+46(340)740500 E-post till Löftadalens pastorat

Verksamhet för vuxna

Här hittar du all verksamhet som riktar sig till vuxna i första hand. För musik- & körverksamhet går du till fliken Musik i menyn.

Föredragskvällar

Med jämna mellanrum bjuder vi in spännande föredragshållare till S:t Lars som talar över angelägna och aktuella ämnen. Efter föredrag brukar vi fika och samtala tillsammans. Håll utkik i Löftet och på vår hemsida efter nästa tillfälle.
Ansvarig/vid frågor: kontakta Jesper Olausson

Fördjupningstillfällen

Särskilt under fastetid träffas vi för fördjupande samtal och undervisning kring vår kristna tro, ibland med inbjudna talare, ibland församlingarnas egna personal. Håll utkik i Löftet och i kalendern efter nästa tillfälle.
Ansvarig/vid frågor: kontakta Jacob Molén

Kristen djupmeditation

Den kristna djupmeditationen handlar om att ta bönen på allvar och söka livets innersta. Gud är en vän av tystnad och stillhet, därför saknar bönen formulerade ord, men vill sträcka sig efter relation med Gud. Den kristna djupmeditationen handlar inte om att utplåna ”jaget”, utan låta sig genomlysas av Guds kärlek – så att jag kommer till insikt om sanningen om Gud, mig själv och min nästa.

Tider för VT 2019 publiceras när de är klara

Välkommen hälsar Anett Andersson & Jacob Molén​

Bibelstudium

Vad gör 40 personer regelbundet varannan tisdag i våra församlingar? Jo, umgås för att samtala om Bibelns olika texter. Det är spännande samtal!
Idala församlinghem, tisdag kl. 10 - jämna veckor.
Rya kyrka & Frillesås församlinghem (se kalendern), tisdag kl. 19 - jämna veckor.
Ledare: Roland Johansson & Bengt Holmberg

S:t Lars kyrka, torsdag kl. 13 - ojämna veckor (se kalendern)
Ledare: Carl-Magnus Adrian

Onsdagsluncher i S:t Lars

Varannan onsdag (med uppehåll under sommaren) serveras lunch i S:t Lars kyrka kl. 12. Vi börjar vi med middagsbön och därefter serveras det lunch i matsalen som efterföljs av exempelvis frågesport, sång eller annan form av underhållning.
För aktuellt program se kalendern.
Välkommen!

Stickcafe & Eftermiddagskaffe

Vi träffas på torsdagar jämna veckor kl. 13 i S:t Lars kyrka med Marianne Ridderstad och Anna Johansson. Efter hantverksstunden serveras eftermiddagskaffe kl. 15
Välkommen!