Löftadalens pastorat Besöksadress: Stenviksvägen 13, 43953 ÅSA Postadress: Box 104, 43905 ÅSA Telefon:+46(340)740500 E-post till Löftadalens pastorat

Verksamhet för vuxna

Här hittar du all verksamhet som riktar sig till vuxna i första hand. För musik- & körverksamhet går du till fliken Musik i menyn.

Föredragskvällar

Med jämna mellanrum bjuder vi in spännande föredragshållare till S:t Lars som talar över angelägna och aktuella ämnen. Efter föredrag brukar vi fika och samtala tillsammans. Håll utkik i Löftet och på vår hemsida efter nästa tillfälle.
Ansvarig/vid frågor: kontakta Jesper Olausson

Fördjupningstillfällen

Särskilt under fastetid träffas vi för fördjupande samtal och undervisning kring vår kristna tro, ibland med inbjudna talare, ibland församlingarnas egna personal. Håll utkik i Löftet och i kalendern efter nästa tillfälle.
Ansvarig/vid frågor: kontakta Jacob Molén

Bibelstudium

Vad gör 40 personer regelbundet varannan tisdag i våra församlingar? Jo, umgås för att samtala om Bibelns olika texter. Det är spännande samtal!
Idala församlinghem, tisdag kl. 10 - jämna veckor.
Rya kyrka & Frillesås församlinghem (se kalendern), tisdag kl. 19 - jämna veckor.
Ledare: Roland Johansson & Bengt Holmberg

S:t Lars kyrka, torsdag kl. 13 - ojämna veckor (se kalendern)
Ledare: Carl-Magnus Adrian

Onsdagsluncher i S:t Lars

Varannan onsdag (med uppehåll under sommaren) serveras lunch i S:t Lars kyrka kl. 12. Vi börjar vi med middagsbön och därefter serveras det lunch i matsalen som efterföljs av exempelvis frågesport, sång eller annan form av underhållning.
För aktuellt program se kalendern.
Välkommen!

Stickcafe & Eftermiddagskaffe

Vi träffas på torsdagar jämna veckor kl. 13 i S:t Lars kyrka med Marianne Ridderstad och Anna Johansson. Efter hantverksstunden serveras eftermiddagskaffe kl. 15
Välkommen!