Musikundervisning

Vill du lära dig spela ett instrument? Här hittar du mer information och kontaktuppgifter.

Musikundervisningen vänder sig i första hand till alla som är 9 år och äldre, det vill säga både barn och vuxna som är kyrkotillhöriga i någon av våra fem församlingar.
Huvuddelen av undervisningen sker på måndagar i S:t Lars kyrka i Åsa och det är kostnadsfritt för alla som bor i pastoratet (inom våra församlingar. Är du osäker kontakta oss).

I S:t Lars erbjuds till en början lektioner på följande instrument: piano, orgel, sång, gitarr, elbas, trummor samt kompgrupp.
I Rya kyrka och Gällinge församlingshem erbjuds lektioner i piano, orgel och sång.

eller kontakta:

Johanna Detert