Höstkonsert

EXTRA- nyinsatt konsert i Löddebygdens församling.

Söndagen den 6 oktober kl. 18.00 i Löddeköpinge församlingshem.
Fri entré.

Då bjuder Sara Swietlicki och Markus Kvint på sköna toner från musikvärlden.

Sara Swietlicki (sopran) utexaminerades från Operaakademiet vid Det Kgl. Teater i
Köpenhamn 2016. Hon är verksam som solist i konsertsammanhang, bland annat som sopransolist i Beethovens nionde symfoni och i Förklädd Gud av Lars-Erik Larsson, men arbetar till vardags på Malmö Opera. Hon var årets Jenny Lind-stipendiat 2015. Hösten 2019 är hon aktuell i föreställningen Mozarts Requiem på Malmö Opera, i samarbete med Skånes Dansteater. Våren 2020 sjunger hon rollen som Ofglen i Poul Ruders-operan The Handmaid’s Tale på Det Kgl. Teater.

Markus Kvint har en solistexamen från Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn och har även studerat vid KMH i Stockholm och Hochschule für Musik i Weimar. Markus har ett stort engagemang för lieder och opera och har turnerat som ackompanjatör i Sverige, Tyskland, USA och Kanada. Han håller löpande solokonserter och har bland annat framträtt som solist med Kungliga filharmonikerna i en rad familjekonserter om Beethoven. Han har medverkat i ett antal operaprojekt och ingår i produktionsgruppen för Opera Warberg.