Café Irena

Är en mötesplats för dig som går hemma dagtid och känner att det vore trevligt att dela gemenskap med andra till eftermiddags kaffet.

Café Irena fortsätter med träffar både i stort och smått vi delar samtal över lite fika i församlingshemmet.
KOM gärna till denna mötesplats som är öppen för alla!

Kaffebordet står dukat från kl. 13:30 alla torsdagar
under hösten vi avslutar terminen med Luciakaffe den 13 december i
Löddeköpinge församlingshem.

Sopplunch
Torsdagarna 25 oktober och 22 november börjar vi lite tidigare för att äta soppa och lyssna på föredrag. (Då utgår Café Irena)

Om ni har svårt att själva ta er till församlingshemmet går det bra att beställa kyrktaxi på telefonnummer 71 02 68, för att komma hit.

Hoppas att vi ses vid fikabordet!

Lotten Englund