Café Irena

Är en mötesplats för dig som går hemma dagtid och känner att det vore trevligt att dela gemenskap med andra till eftermiddags kaffet.

Café Irena fortsätter med träffar både i stort och smått vi delar samtal över lite fika i församlingshemmet.
KOM gärna till denna mötesplats som är öppen för alla!

Kaffebordet står dukat från kl. 13:30 alla torsdagar i
Löddeköpinge församlingshem.

Från mars månad återgår vi till varannan vecka enligt följande

Stora Café Irena med program

16 maj    Gillhögskören/ SPF sjunger in våren under ledning av Kerstin Jansson

Om ni har svårt att själva ta er till församlingshemmet går det bra att beställa kyrktaxi på telefonnummer 71 02 68, för att komma hit.

Hoppas att vi ses vid fikabordet!

Lotten Englund