Öppet Hus och språkcafé

Är en mötesplats för dig som går hemma dagtid och känner att det vore trevligt att dela gemenskap med andra till eftermiddags kaffet.

”Öppet hus” 2020

Varje torsdag kl. 13.30 – 15.30 välkomnar vi er till ”öppet hus” i
Löddebygdens församlingshem. Programmet kommer att variera med föredrag, musikunderhållning och café, ibland bara enkel samvaro med fika, läxläsning och alltid samtal och gemenskap. Du kan alltid komma hit och träffa någon ur personalen och våra värdar.
Under våren kommer vi att samarbeta med Röda Korset

Första torsdagen under februari, mars och april har vi sopplunch med program, då börjar vi kl. 12.00.

Program Januari
16 och 23 januari är ni välkomna till samvaro med samtal och fika. Det finns möjlighet att få hjälp med läxläsning, läsa tidningar mm.

30 januari bjuds ni in till fika och föreläsningen om din hälsa ”Min kropp och jag” av föreläsare Patrik Lövgren. Patrik föreläser om friskvård och kost.

Program Februari

6 februari kl. 12.00 blir det sopplunch och föreläsare.
Då kommer Kristina Backe och ger ett program som heter från ”Torp till herresäten” hon sjunger visor och berättar och dramatiserar.

13 och 20 februari är ni välkomna till samvaro med samtal och fika.
Det finns möjlighet att få hjälp med läxläsning, läsa tidningar mm.

27 februari bjuder vi på fika och Barsebläcket bjuder på musikunderhållning.

Program Mars

5 mars Sopplunch (börjar kl. 12.00) med föredrag av Mona Mellert diakon: ”Hitta dig själv med hjälp av släktforskning”

12 och 19 mars är ni välkomna till samvaro med samtal och fika. Det finns möjlighet att få hjälp med läxläsning, läsa tidningar mm.

26 mars Café och ”Visor från när och fjärran” med Rebecka Dahlqvist, vissångerska

Program April

2 april Sopplunch (börjar kl. 12.00) med föredrag ”Birgit Nilsson – från Svenstad till New York” av Åsa Hagberg, författar och föreläsare från Förslöv.

9 april är ni välkomna till samvaro med samtal och fika. Det finns möjlighet att få hjälp med läxläsning, läsa tidningar mm.

16 april Föredrag ”om att söka sina rötter” av Birgitta Dahl från Lund, som berättar om sitt liv som missionärsbarn i Kina och sina resor världen över.

23 april Café och musikprogram med Malmö Dragspelsensemble.

30 april – inget öppet hus (Valborgsmässoafton)

Program Maj

7 och 14 maj är ni välkomna till samvaro med samtal och fika. Det finns möjlighet att få hjälp med läxläsning, läsa tidningar mm.

21 maj – inget öppet hus (Kristi himmelsfärds dag)

28 maj Vår café med musikunderhållning av SPF Gillhögskören.

Vill du träna svenska språket? Behöver du hjälp med läxor?
Vill du ta en fika med oss?

Varje torsdag är du välkommen till ”Öppet hus” hos oss i Löddeköpinge församlingshem.
Pogrammet kommer att variera med föredrag, musikunderhållning och Café, ibland bara enkel samvaro med fika, läxläsning och alltid samtal och gemenskap. Du kan alltid komma hit och träffa någon ur personalen, våra värdar och representanter från Röda Korset.

Första torsdagen i månaden februari, mars och april serveras det soppa kl. 12.00.
Fika och soppa bjuder vi på.

Har du frågor om detta så kontakta Diakon Lotten Englund.

Lotten Englund