kaffekopp
Foto: anja, pixabay

Öppet Hus

Är en mötesplats för dig som går hemma dagtid och känner att det vore trevligt att dela gemenskap med andra till eftermiddagskaffet.

Varje torsdag kl. 13.30 – 15.30 välkomnar vi er till ”Öppet Hus” i Löddebygdens församling. Vid fint väder är vi ute i trädgården men om vädret är sämre går vi in i Irenasalen. Då gäller särskilda restriktioner, såsom maxantal osv.

Programmet kommer att variera med föredrag, musikunderhållning och café, ibland bara enkel samvaro med fika, läxläsning och alltid samtal och gemenskap. Du kan alltid komma hit och träffa någon ur personalen och våra värdar. Läs mer om programmet för hösten 2020 här nedan.

Under några torsdagar var det planerat för sopplunch - detta är tyvärr INSTÄLLT! Dock blir det ”vanligt” Öppet Hus vid dessa tillfällen. Så välkomna hit, men utan soppa.

program öppet hus - hösten 2020

24 september  Vi gästas av Göran Johansson, naturfotograf. Fika och samvaro.

1 oktober  ”Birgit Nilsson, från Svenstad till New York” av Åsa Hagberg, författare och föreläsare från Förslöv. (sopplunch inställd)

8 oktober  Vi gästas av ”Österlenarna” som sjunger visor och spelar dragspel. Fika och samvaro.

15 oktober  Ni välkomna till samvaro med samtal och fika. Det finns möjlighet att få hjälp med läxläsning, läsa tidningar mm.

22 oktober  ”Sånger från när och fjärran mellan himmel och jord" med Rebecka Dahlqvist. Fika och samvaro.

29 oktober  Föredrag ”om att söka sina rötter” av Birgitta Dahl från Lund, som berättar om sitt liv som missionärsbarn i Kina och sina resor världen över.

5 november  Föreläsning/bildvisning från adriatiska havet av Karlo Pesak. (sopplunch inställt)

12 november  Vi gästas av vår musiker Alf som tar oss med på en musikalisk resa. Fika och samvaro.

19 november  Sånger vi minns! Allsång med Mats Larsson och Mia Kinell. Fika och samvaro.

26 november  Musik i Advent med ”Barseblecket”. Samvaro med samtal och fika.

3 december  Adventskaffe med musikunderhållning av SPF Gillhögskören. Vi bjuder in våra äldreboende till församlingshemmet.

10 december  Luciakaffe med sång och musik.

Lotten Englund