Café Irena

Är en mötesplats för dig som går hemma dagtid och känner att det vore trevligt att dela gemenskap med andra till eftermiddags kaffet.

Café Irena fortsätter med träffar både i stort och smått vi delar samtal över lite fika i församlingshemmet.
KOM gärna till denna mötesplats som är öppen för alla!

Kaffebordet står dukat från kl. 13:30 följande torsdagar i
Löddeköpinge församlingshem.

Stora Café Irena                             Lilla Café Irena
5 september                                   19 september
17 oktober nyinsatt                      24 oktober
7 november                                    21 november

5 september Catherina Jeppsson sjunger sitt Bo Setterlindprogram tillsammans med vår musiker Alf Bengtsson

HIMLEN HAR LANDAT – Bo Setterlind i ord och ton
Bo Setterlind är älskad av en stor trogen publik för sin träffande iakttagelseförmåga, sin glädje, sitt trösterika budskap och sin aldrig sviktande tro på poesins värde. Ett urval av Bo Setterlinds dikter, sånger och psalmer blandas med en kortare levnadsteckning i detta program

3 oktober kommer Österlenarna- Knut & Lars  och spelar ”Glada låtar från- 40, 50 och 60 talet” det blir även allsång.

17 oktober  Michael Rydberg vår kommunpolis i Kävlinge talar om trygghet och om polisens arbete. Samtidigt är det öppna timmar i huset.

7 november Lars Wahlström naturfotograf kommer och visar sina bilder.

Om ni har svårt att själva ta er till församlingshemmet går det bra att beställa kyrktaxi på telefonnummer 71 02 68, för att komma hit.

Hoppas att vi ses vid fikabordet!

Lotten Englund