Efter plugget verksamhet i Rörvikskyrkan i Boden. Hit får barn från 7 års ålder komma och leka varje tisdag efter skolan. De pysslar, läser ur bibeln, tänder ljus, fikar och leker.

Bibelutdelning 2020

för barn födda 2015

Varje år bjuder vi in de barn som fyllt eller ska fylla 5 år, att hämta sin egna barnbibel.
Nu har det blivit dags för barnen födda 2015 att komma till kyrkan där man i gudstjänsten får komma fram och hämta sin bibel.

Välkomna till:
Löddeköpinge kyrka, söndagen den 4/10 kl. 11.00
Barsebäcks kyrka, söndagen den 11/10 kl. 11.00

Välj den dag som passar er bäst. Om ingen av dagarna passar är ni självklart välkomna att hämta er bibel i församlingshemmet. Anmäl er oavsett via formuläret här, senast 27 september:

Välkommen att anmäla er till bibelutdelning för er 5-åring.

På grund av rådande omständigheter har vi tyvärr bara möjlighet att bjuda in 1 vuxen som får komma tillsammans med barnet till Bibelutdelningen. Vi hoppas att ni har förståelse för det, och vi ser fram emot att kunna bjuda in hela familjen vid något annat tillfälle!

Efter gudstjänsten bjuder vi på kanelbulle och festis ute på kyrkbacken.

Välkomna!