Konfirmander

Torsdag 14-16. För ungdomar i klass 8

Konfirmationstiden är tid för tankar och reflektion, för mognad och insikt - och för lekar och upptåg, kompisar och kärlek och allt möjligt annat. Vi börjar med fika och fortsätter med samtal, kreativa arbeten och olika övningar. På slutet har vi en andakt och klockan 18 brukar vi vara klara.
Konfirmationstiden kan bli en resa som går inåt, genom dig själv och hela vägen till Gud, en resa där du skymtar din plats i universum och övar dig i att vara mer gudomlig.
Kontaktpersoner:  hakan.henriksson@svenskakyrkan.se tel 0580-66 12 05 och doris.sundqvist@svenskakyrkan.se 0580-66 12 11.