Ljusnarsbergs församling Besöksadress: Kaplansgården, Laxbrogatan 17, 71431 KOPPARBERG Postadress: BOX 45, 71421 KOPPARBERG Telefon:+46(580)661200 E-post till Ljusnarsbergs församling

Internationellt arbete

Svenska kyrkan är en del av den världsvida kyrkan. Svenska kyrkans internationella arbete är en del av ACT-alliansen som består av över 140 kyrkor runt om i världen.

Länk till Svenska kyrkan internationellt arbete

Lokalt här i Ljusnarsbergs församling finns en internationell grupp som
stöttar Svenska kyrkans internationell arbete genom att verkar för att öka medvetenheten om att vårt ansvar för vår nästa gäller hela jorden.
Ljusnarsbergs församling medverkar i Svenska kyrkans återkommande insamlingsaktiviteter; fasteinsamlingen, insamlingen till Världens Barn och julinsamlingen.

Länk till Svenska kyrkan i utlandet: